Solange
PULS GRADA · moda

Prošlog vikenda, pevačica i mlađa sestra popularne Beyonce, Solange Knowles udala se za reditelja Alana Fergusona u Nju Orleansu. Činjenica da je obukla lepo skrojene pantalone (ili preciznije kombinezon) za venčanje, napravila je pometnju u modnom svetu.

Ovaj kombinezon je kreirao Stéphane Rolland, a pevačica je na zvaničnoj svadbenoj fotografiji, gde pozira sa ženskim članovima porodice i prijateljicama, među kojima je i koleginica Janelle Monae, obučena u haljinu koju je kreirao Humerto Leon za etiketu Kenzo.

Modni novinari su pozdravili hrabar potez pevačice, a zatim su predložili još nekoliko sličnih kombinacija koje su idealne za zimsko vreme, koje možete pogledati u našoj galeriji:

Kombinezoni za zimsko venčanjeOtvori galeriju
Nick Waplington/Alexander McQueen Nick Waplington/Alexander McQueen: Jedan intiman portret Kombinujte dezene poput blogerki Kombinujte dezene poput modnih blogerki Kendall Jenner Kendall Jenner: Od rijalitija do modnih pista Zavirite iza scene na modnoj reviji brenda Victoria’s Secret Zavirite iza scene na modnoj reviji brenda Victoria’s Secret ·