Untitled-14_0015_Layer 43
KULTURA · film/TV

Novo filmsko ostvarenje, komedija „Ćale moje bivše“, od 6. jula naći će se na redovnom repertoaru bioskopa u Srbiji. Glavnu ulogu u ovoj simpatčnoj komediji igra J.K. Simmons, kog uglavnom pamtite po ozbiljnijim dramskim ulogama, a za jednu takvu u filmu „Whiplash“ dobio je i Oskara. Pored Simmonsa glavnu ulogu igra i Emile Hirsch, dok režiju potpisuje Gavin Wiesen.

“Podjednako su me zainteresovali i uloga i film generalno. Vrlo je pametan scenario, a i lik koji igram ima sve što je meni interesatno, zabavan je i realan. Takođe, fan sam Hirscha koji mi je partner u filmu.”, rekao je Simmons povodom nove uloge, i to u komediji.

Emile Hirsch se prvi put pojavio na filmskom platnu u filmu The dangerous lives of Altar boys 2002. godine, i ostavio snažan utisak ne samo na gledaoce, već i na filmske stvaraoce. Nastavio je da ređa uloge u naslovima kao što su Milk, Into the wild, Alpha dog i Savages.

Film predstavlja oca radoholičara koji odlučuje da poseti svoju ćerku koju dugo nije video. Po dolasku u Los Anđeles, shvata da su ćerka i njen dečko raskinuli i da je ona nestala. Udružuje se sa njenim bivšim i počinje potraga za ćerkom tokom jedne neočekivano lude noći. Ulaze u niz nepredviđenih, ali i situacija koje će ih zabaviti i sprijateljiti.

Film Ćale moje bivše naći će se na repertoaru u više od dvadeset bioskopskih dvorana u prvoj nedelji prikazivanja.

before-sunrise-1_cover Najbolji filmovi u kojima dominiraju samo dva glumca 46Sopot_img Počinje 46. Filmski festival u Sopotu JAWS-on-th-water Iskusite film „Ajkula“ na potpuno nov način Jumanji: Trejler za nastavak avanture iz '90-ih Jumanji: Trejler za nastavak avanture iz ’90-ih · ·