Žene koje su se nasmejale slavnima
U VAZDUHU · urban flash

Postoji li išta slađe od ruganja slavnim ličnostima? U tome se uglavnom uživa kao u najfinijem kolaču, ali to nije svaki put bez razloga. Njihovi profili na društvenim mrežama ponekad su toliko besmisleni, pretrpani fotografijama koje bi trebalo da ukažu na njihov glamurozan život, a umesto toga – sve je uglavnom samo puka forma bez sadržine.

Zato je ova dama rešila da pokaže šta zaista misli o fotografijama slavnih, i to naročito onim objavljenim na Instagramu.

Celeste Barber je postala već poznata po fotografijama na kojima ismeva slavne ličnosti i njihove „magične“ ispade na Instagramu. Bilo da pokušava da izgleda kao Beyonce, savitljiva kao Victoria Beckham ili umorna i pospana kao kao Kim Kardashian, komičarka Barber je rešila da pokaže kako smo svi bili u sličnim situacijama kao slavni, ali u tim trenucima nismo previše brinuli o osmehu, frizuri ili drugim sitnicama. Pravilo je da biti prirodan i biti savršen nikada ne idu pod istu kapu.

Ova duhovita žena ima preko 500.000 pratilaca na Instagramu, a neki od njih su i veoma slavne ličnosti što samo potvrđuje da među slavnima nema sujetnih, ili makar ne onoliko koliko bismo to očekivali.

Kad imate seksi suprugaOtvori galeriju
Praktični trikovi roditelja Praktični trikovi koje bi trebalo da znaju svi roditelji Muzičari i Twitter Muzičari koje treba da pratite na Twitteru Koliko košta biti žena Koliko košta biti žena? Bogataši i roboti Kineski bogataš kupuje uz pomoć robot-služavki · · · · ·