Zvezde koje su digitalno ostarile
U VAZDUHU · pop trash

Starenje je neizbežno. Ovo može biti vaša najomraženija tema, ali dokle god vi glavu budete „skrivali“ u pesku vaš problem i strah od starosti, propadljivosti ljudskog tela i neminovne smrti koja će stići sve ljude – neće nestati.

Možda vi ne volite da razmišljate o tome, još manje da pričate ali pokušajte da se stavite u poziciju slavnih ličnosti. Bilo da su glumci ili pevači njihova sujeta teško se može izboriti sa nemilosrdnim vremenom, i sve što je nekada bilo samo je so na ranu, a naročito za glumice nakon pedesete i to u nemilosrdnom Holivudu.

Fontana večne mladosti još uvek nije pronađena, a da se to kojim slučajem dogodi za našeg života, verujte da biste je teško posetili pa makar i izdaleka, jer bi sve one dame i poneka gospoda koji zbog posla moraju sačuvati mladalački izgled, tamo i danjivala i noćivala.

Upravo tako se i javila ideja da se fotografije poznatih ličnosti digitalno obrade, i da se pokaže kako bi one ostarile da ne posećuju redovno i plastične hirurge i farmaceutske čarobnjake. Da u današnje vreme ne postoji botoks i ništa njemu slično, i da sve te žene i muškarci čija lica znamo sa velikog platna i malih ekrana moraju da ostare prirodnim putem, da li biste voleli da vidite kako to izgleda? Justin Bieber, Christina Aguilera, Gwen Stefani, Paris Hilton i mnogi drugi našli su se na udaru majstora Photoshopa koji je dao sve da nas uveri kako je starost surova, a još više kada čovek ne zna da živi u skladu sa svojim godinama.

Adrien BrodyOtvori galeriju
Johnny Depp i Amber Heard Top 7 VIP blamova: Puče bruka, puče bruka… Bajaga, Marija Šerifović Najzaraznije domaće pesme: Joj, gde me nađe!!! Aluzije na seks Uđi mi u….trag: Najbolje od seksualno aluzivnog folka i popa J Lo 7 naj-WTF muzičkih nastupa svih vremena · · ·