Tiffanys restoran
PULS GRADA · enterijer/arhitektura

Od ovog vikenda, sve devojke i žene koje se osećaju kao moderne verzije Holi Golajtli neće više morati da sa kroasanima u ruci cupkaju ispred lokalnih butika imitirajući čuvenu scenu iz filma „Doručak kod Tifanija“.

Od sada će, kao što je to i očekivano, najpre u Njujorku, u okviru čuvene radnje Tiffany & Co. biti otvoren i mali kafe unutar same prodavnice, tako da ćete zaista moći da doručkujete kod Tifanija!

Tiffany & Co. na četvrtom spratu svoje zgrade otvara Blue Box Café i sve je spremno da posetioci zakorače u sasvim novi pojam gostionice i šika. Na istom spratu nalaze se i odeljci za asesoare, butik za bebe, posebno odeljenje za vredne i stare knjige, a prodaju se i predmeti od srebra.

I zamislite sad, najpre ste svratili u antikvarni šop, kupili knjigu a onda se zaputili u kafe i tamo uživali uz knjigu i lagani doručak, ili možda samo čaj… Ne treba smetnuti s uma da ime kafea u prevodu znači „Kafe plava kutija“ a svi znaju da je plava kutija praktično sinonim za Tiffany & Co.

Sa prozora kafea vidi se naravno Central Park, a meni je pripreman tako da bude jednostavan, ali prilagođen svakoj sezoni. Šef kuhinje napominje da su obroci bazirani na zdravim i svežim salatama, poput one sa jastogom i avokadom, ili pileće salate sa paradajzom i zelenom salatom. Dakle, da sumiramo – kafe koji ispunjava snove svih romantičnih devojaka vodiće računa i o njihovoj liniji!

Matis mebl Posetite Matis Group na Sajmu nameštaja u Beogradu pagegitare Gitare pronašle novi život kao police i vitrine modernaarhit Neverovatni primeri futurističke arhitekture 21. veka cover Vreme je za jesenje preuređenje doma · · · · · ·