Zidic-Plakat-2018
KULTURA · muzika

Koncerti na Zidiću, koje Dom omladine Beograda već nekoliko sezona organizuje na Platou Milana Mladenovića, postali su nezaobilazna tačka susreta svih generacija u vrelim letnjim večerima.

Zidić ispred DOB subotom od 20 časova biće malo umetničko žarište na otvorenom, scena za muzičare svih žanrova koji će moći da pokažu šta sve umeju pred publikom – kako onima što su s namerom došli na koncert, tako i pred slučajnim prolaznicima. Svima se nudi jedinstveno muzičko putovanje u moguću budućnost naše muzičke scene.

Koncerti na Zidiću ispred Doma omladine Beograda postali su polako institucija za sebe, mesto novih otkrića, odakle se pank, džez, metal, hip-hop, bluz i alternativni rok snažno i daleko čuju u samom srcu grada, mesto druženja i uživanja.

2e54kxt 10 najboljih pesama novog milenijuma the-kinks-reunion-new-album-920x584 Grupa „The Kinks“ se ponovo okuplja GettyImages-627019166_the_cure_1000-920x584 10 najboljih pesama benda „The Cure“ madonna-son-cover-elvis-presley-920x584 Kako Madona sa sinom izvodi numeru „Can’t Help Falling in Love” · · ·