Belgrade Alternative Fashion Week
U VAZDUHU · urban flash

Modna organizacija BAFE u saradnji sa Mikser Houseom raspisuje regionalni konkurs za mlade dizajnere nakita i garderobe. Odabrani autori dobiće priliku da učestvuju na četvrtom Belgrade Alternative Fashion Eventu, koji će se održati sredinom maja u prostoru Mikser Housea (Karađorđeva 46, Beograd). Pravo učešća na konkursu imaju studenti modnog dizajna, ali i svi zainteresovani kreativci starosti do 30 godina, koji se neformalno bave dizajnom nakita i garderobe. Konkurs je otvoren do 10. aprila.

Svi zainteresovani za učešće na manifestaciji mogu poslati skice, fotografije ili modne filmove s kreacijama za koje smatraju da na najbolji način reprezentuju njihov kreativni rad na: bafeevent@gmail.com.

Luis Kerol - Alisa u zemlji čuda Bajkoviti obroci inspirisani poznatim književnim delima Memorijalni centar Memorijalni centar u Norveškoj: rupa koju nije moguće popuniti Deca reaguju na telefon sa brojčanikom Kako deca reaguju na telefon sa brojčanikom? Pizza Hut Touch-screen stolovi kao budućnost naručivanja u restoranima · ·