Produzen konkurs do 15. aprila
PULS GRADA · aktuelno

Zahvaljujući nacionalnom programu „Pokreni se za posao”, a uz pomoć kompanije Filip Moris i NVO Eneca do sada je pokrenuto čak 700 uspešnih biznisa. Zbog velikog interesovanja, rok za deveti ciklus nаciоnаlnog programa „Pokreni se za posao” biće produžen za još mesec dana i trajaće do 15. aprila 2018. godine.

Zbog velikog broja pristiglih ideja, ali i molbi zainteresovanih građana za produženje konkursa, organizacija ENEKA i kompanija Filip Moris, koje realizuju program, odlučile su da izađu u susret i pruže priliku što većem broju građana da prijave svoje ideje na konkurs. Ove godine program će se posebno fokusirati na podršku inovativnim preduzetničkim idejama.

Milivoje Jovanović iz NVO ENEKA istakao je da, iako je rok za prijavu na konkurs produžen do 15.aprila, naredna faza koja podrazumeva evaluaciju prijava koje su do sada poslate već je počela i zato ohrabruje sve zainteresovane kandidate da što pre pošalju svoje prijave. Ovim produženjem ENEKA i Filip Moris žele da daju šansu što većem broju ljudi da prijave svoju ideju i ostvare svoj preduzetnički san.

Kоnkurs za deveti ciklus programa „Pokreni se za posao” produžen je dо 15. aprila, a detaljnije infоrmаciјe о kоnkursu, načinu prijavljivanja kao i sam formular prijave za konkurs možete pronaći nа sајtu

_100408557_mediaitem100408555 Poznati naučnik Stiven Hoking preminuo u 76. godini Stipendije za studente Program stipendiranja studenata MINDS_Rethinking-Plastic_Dave-Cover Kome treba đubre McDonalds Time Out Novi McDonald’s koncept u Srbiji · ·