Postani TUBORG dizajner
U VAZDUHU · promo

Dragi dizajneri, ove godine ste pozvani da pomognete u dizajnu nove Tuborg ambalaže! Ako si, kreativan i vešt u dizajnu, onda si baš TI prava osoba za ovaj konkurs!

Oslobodi svoju kreativnost, jer sve dolazi u obzir – tvoja mašta je jedino ograničenje za stvaranje novih DIMENZIJA ZABAVE! Prati link u nastavku i baci se na posao. Ostavili smo prazan prostor na Tuborg limenci i etiketi i voleli bismo da ga upotpuniš svojim najboljim mogućim dizajnom.(Pažnja! Moraš ipak biti punoletan kako bi učestvovao u konkursu!)

ŠTA MOŽEŠ DA OSVOJIŠ?

UkoIiko pobediš, TVOJ DIZAJN će biti odštampan na više od 10 miliona limenki i boca piva što će videti više od 30 miliona ljudi u 6 zemalja (Srbija, Mađarska, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Crna Gora, Hrvatska).

Tvoj profesionalni PORTFOLIO biće obogaćen radom na jednom međunarodnom brendu što je zaista velika stvar.

Takođe očekuje te i druženje sa dizajnerima iz celog sveta u Berlinu na TYPO konferenciji gde te Tuborg šalje u maju 2016. godine sa pokrivenim troškovima puta i smeštaja.

Nakon isteka roka za predaju radova, u januaru kompanija na celu sa zirijem koji ce biti predstavljen, bira finaliste koji su ispunili sve zahteve konkursa i prikazali dovoljno originalnosti i maštovitosti. Finalisti ce uci u uzi krug a onda ce svi moci da glasaju za najbolji dizajn! Više detalja o tome će biti dostupno kasnije.


Jana Kako vaše poruke mogu biti deo humanitarne akcije Schweppes Schweppes: Iskusni znaju da budućnost donosi prava uzbuđenja Cinestar Cinestar: Bioskopsko iskustvo sa pet zvezdica uskoro Plazma mlevena Plazma Mlevena: Omiljeni član svake porodice