coverfashionselection
PULS GRADA · moda

Modna agencija „Select“ raspisala je konkurs za modne dizajnere starosti od 18 do 35 godina. Dizajneri izabrani na konkursu imaće priliku da svoje kolekcije predstave početkom aprila na 30. Fashion Selectionu.

Prijavljivanje na konkurs traje do 15. februara, a zainteresovani dizajneri prijave mogu da šalju na mejl konkurs.fashionselection@gmail.com. Prijava treba da sadrži biografiju i portfolio autora kao i skicu jednog modela ili fotografiju jednog realizovanog modela.

Jedan od ciljeva modne agencije Select u 15 godina, koliko postoji Fashion Selection, bio je da kroz ovaj projekat podrži rad, kreativnost i ambicije mladih dizajnera, studenata i diplomaca dizajna. Jubilej i 30. izdanje Fashion Selectiona povod su da modna agencija Select raspiše ovaj konkurs i time privuče mlade stvaraoce iz oblasti modnog dizajna iz Srbije.

30. Fashion Selection biće održan od 4. do 10. aprila.

patike Cipela nikad dosta Lisca Lisca u pariskom svetu čipke cover Chanel: Revija visoke mode koja je ostavila svet bez daha bfw Berlin Fashion Week: Zavladao je ulični stil · · ·