page_cover
PULS GRADA · lepota

Tretiranje kose hranljivim uljima praktikuje se širom sveta kao efikasan način za optimalnu negu i održavanje zdrave i lepe kose. KOOZMETIK regeneratori sadrže najkvalitetnija prirodna ulja, vitamine i proteine koji dubinski neguju kosu, a razlika je primetna već nakon prvog pranja. Čine kosu svilenkastom, mekom i laganom.

Za pojačani rast isprobajte Hair conditioner H koji se bazira na uljima kokosa i ricinusa koja brzo prodiru u kosu, smanjuju opadanje pri češljanju i pružaju volumen.

Ukoliko vam je potreban dubinski oporavak suvih krajeva i farbane kose preporučujemo Hair Conditioner X sa uljima argana i jojobe koji intenzivno hidrira i regeneriše kosu.

Nakon pranja naneti regenerator na vlažnu kosu, držati nekoliko minuta i isprati. Za bolji efekat možete ostaviti preparat da deluje na kosi do pola sata.

image Žene koje se spremaju za drugi brak češće nose protezu DJAL6303_resize_cover Afrodita kozmetika: Linija sa kolagenom friz 5 muških frizura za leto koje ne izlaze iz mode lepota Trendovi u šminkanju sa Pinteresta · · ·