foto
PULS GRADA · zdravlje

Zamislite jedan proizvod koji neguje vašu kožu, divno miriše a komarce drži na pristojnom odstojanju… To je KOOZMETIK Repelent za komarce O. Ulje slatkog badema hrani i dubinski hidrira kožu, ublažava iritacije i zapaljenja, a ulje jojobe reguliše proizvodnju sebuma, prija svim tipovima kože i pruža zaštitu od sunca. Eterična ulja limunove trave, ruzmarina, bosiljka i lavande efikasno štite od ujeda komaraca.

Od ovog leta pored uljane dodali smo i vodenu verziju. Sadrži kombinaciju hidrolata lavande i hamamelisa, i eterična ulja lavande, limunove trave, geranijuma i čajnog drveta. Ne sadrži DEET, aktivnu i izuzetno štetnu hemijsku komponentu. 100% prirodna odbrana od komaraca.

pexels-photo-394545 Dva sata u prirodi nedeljno je dovoljno za povećanje vašeg blagostanja Probiotic Probiotik, važan član kućne apoteke brazil-nut-638972_960_720 5 namirnica koje ubrzavaju metabolizam Biofar Digestion_Oglas za City magazin_215x135+3mm_page-0001 Biofar Phyto Digestion – Prirodno rešenje za efikasno varenje · · ·