oseti prirodu_cover
PULS GRADA · destinacija

Ovog leta proširite vidike, usmerite svoj adrenalin na pravi način i dozvolite čulima da uživaju u neverovatnoj avanturi.

Nije tajna da je Kopaonik idealan za zimski odmor i uživanje u snežnim radostima. Međutim, ova očaravajuća planina leti otkriva sve svoje skrivene lepote, i pruža sasvim novo iskustvo.

Evo naših top razloga zašto da ne propustite letnje lice Kopaonika:

  • Za one koji su željni avanture na raspolaganju su adrenalinski sadržaj – paraglajding, alpinizam, safari ture i vožnja kvadova po off-road stazama, jahanje konja i zabavne aktivnosti – bob na šinama, zip line i tjubing. Kopaonik ima i trim stazu, dužine 4.7 kilometara, a ovaj sadržaj će koristiti kako rekreativcima, tako i sportistima koji tokom leta borave na Kopaoniku, pripremajući se za predstojeća takmičenja.
  • Za one koji vole sporiji tempo, tu su panoramsko razgledanje žičarom, streličarstvo, pešačke ture i, naravno, nezaobilazna pešačka ruta – arheološko nalazište „Nebeske stolice“. Osim što obiluje prirodnim rezervatima sa retkim oblicima flore i faune, Nacionalni park ali i  neposredna blizina Kopaonika bogati su atrakcijama i lokalitetima koji vas neće podsetiti ni na šta što ste već videli. Među njima su – Mijatovićev jaz, najviši vodopad u Srbiji – Jelovarnik, sa visinom kaskada od 71 metra, markirane i nemarkirane pešačke ture, svetilište Metođe i srednjovekovni gradovi Rad i Brvenik.
  • Roditelji ne brinite, Kopaonik brine i o najmlađima. Za najmlađe goste omogućeni su sportsko-edukativni kampovi sa aktivnim vannastavnim programima koji razvijaju zdrave navike i ljubav prema prirodi.
  • Nakon što isprobate sve aktivnosti u prirodi, umirite duh u nekim od raznovrsnih sadržaja koje nudi hotelski kompleks MK Mountain Resort - najveći hotelski kompleks na Kopaoniku i istinski planinski raj u podnožju Pančićevog vrha. Ušuškan na ekskluzivnoj lokaciji, u prelepom okruženju Nacionalnog Parka, MK Mountain Resort Vam nudi savršen ugođaj planinskog ambijenta u svoja tri smeštajna objekta. Čine ga Grand Hotel & Spa ****, Angella Hotel & Residence Konaci Sunčani vrhovi****, smešteni u samom turističkom centru, sa ponudom koncipiranom za Vaš kvalitetan i nezaboravan odmor na planini.
  • Relax tretmani na vrhu Srbije – Zamislite da nakon adrenalinskih aktivnosti imate mogućnost da uz pogled na Pančićev vrh i šumu uživate u spoljnom bazenu sa đakuzijem. Neopisiv osećaj! Zato se spa centar Hotela Grand mora naći na vašoj listi prioriteta! Uživajte u zatvorenom bazenu, prelepom okruženju, svetu sauna i najrazličitijim spa & wellness tretmanima i prepustite se planinskom suncu na otvorenom bazenu sa spektakularnim pogledom.
  • Dok boravite na Kopaoniku obavezno probajte specijalitete kopaoničkog kraja. Neka se na Vašem meniju nezaobilazno nađu rebarca na kajmaku, šardene (jagnjeći specijalitet), dimljena pastrmka, poslastice od borovnica, šumskih jagoda. 
  • Najbolja ponuda leta na planini! – MK Mountain Resort se potrudio da nas uvede u skrivene čari Kopaonika. U ponudi možete pronaći brojne pakete sa uključenim dodatnim sadržajima, pa će „najteži“ deo ovog odmora biti odlučiti se za pravu aktivnost.

Vikend paket od dva noćenja na bazi polupansiona sa uključenim dodatnim sadržajima za aktivan odmor u prirodi, u ponudi je po ceni već od 114 evra po osobi, a osmodnevni paketi u Konacima od 123 evra. Pronađite svoju idealnu kombinaciju i doživite leto na Kopaoniku.

Ne sumnjamo da će branje borovnica, šumskih jagoda, jahanje konja, paraglajding, vožnja kvadovima, bobom na šinama, ziplajnom, planinski biciklizam po novim šumskim putevima, uživanje u bazenu i đakuziju na otvorenom biti sasvim dovoljni razlozi da ovog leta kreirate nove uspomene uz #LETONAKOPU.

Majorka Filip Travel Prošetajte obalama Španije i Italije underwatersupersuite-hero-main_cover 5 neverovatnih podvodnih hotela Krapina Krapina je oaza za ljubitelje prirode Top 5 crnogorskih plaža Top 5 plaža za savršen odmor u Crnoj Gori · · · · ·