page-cover
U VAZDUHU · urban flash

Možete ih videti na buvljim pijacama, u kineskim supermarketima i kod uličnih prodavaca na njihovim improvizovanim tezgama. To su proizvodi koji na prvi pogled izgledaju isto kao oni koje možete kupiti u respektabilnijim radnjama, ali kada im se približite, primetićete da nešto nije u redu.

Iako njihovi logotipi podsećaju na poznate brendove sa kojima se svakodnevno susrećemo, postoje male razlike. Ili je promenjeno jedno slovo u imenu ili cela reč, a ponekad je i dizajn za nijansu drugačiji. Glavno je da se upecamo i pazarimo ih ubeđeni da se radi o originalnim proizvodima, a ne njihovim bledim kopijama. Da budemo iskreni, ne verujemo da mnogi ljudi nasedaju na ove trikove, već jednostavno kupuju ovu robu jer im inače nije stalo da imaju brendirane proizvode ili nemaju dovoljno novca za njih.

U našoj galeriji možete videti kako izgledaju neke od kopija poznatih brendova koje su nas baš nasmejale.

Kopije poznatih brendova koje će vas nasmejatiOtvori galeriju
scotland-2549450_960_720 10 zabavnih činjenica za one koji vole da nauče nešto novo can-chat-chatting-362 Ovi horoskopski znaci uvek znaju kada neko laže cover www.wired.com i www.goalcast.com 5 poznatih ličnosti koje će vas inspirisati da nikada ne odustanete beba Princ Hari i Megan predstavili sina, evo kako će se zvati · · ·