Vladimir Pregled poželeo je trku
U VAZDUHU · promo

Kompanija Vip mobile je povodom obeležavanja svog rođendana i decenije poslovanja u Srbiji, odlučila da ispuni želje svojim najvernijim korisnicima, koji su već 10 godina deo „druge priče“. Zaposleni u kompaniji Vip kontaktirali su svoje korisnike i pokušali da saznaju njihove najveće i neostvarene želje.

Neočekivan poziv, dao je i neočekivane odgovore. Svi korisnici su dali veoma slične i skromne odgovore kao što su „ništa specijalno“ ili „ne mogu trenutno da se setim“, pozivajući se na lepu reč, ljubav ili zdravlje. Ipak, nakon dugih razgovora i osluškivanja njihovih potreba, volja, upornost i strpljenje zaposlenih u Vipu dovele su do najskrivenijih želja korisnika.

Vip je na taj način svojim korisnicima ostvario i želje poput putovanja Volgom, odlaska na Trku formule 1, ručka sa direktorom kompanije Vip mobile, zida u Novom Sadu koji će oslikati mladi talentovani umetnik, 20 odbojkaških lopti sa potpisima naših reprezentativaca i mnoge druge. Da je sasvim u redu da se želi neograničeno, jer postoji trenutak kada će želje biti ostvarene, pogledajte u video klipu.


Odgovorna konzumacija piva Trezno i oprezno. Izaberi odgovorno: Održana tribina o odgovornoj konzumaciji piva HyperFocal: 0 Otvoren hotel InterContinental Ljubljana 13439082_1044201142282859_1041024597982075214_ncover Razbijte rutinu mini odmorom Moja Kravica trougao Kako se pakuje „Moja kravica“? ·