05-royal-wedding-beauty
U VAZDUHU · flešbek

Od kada su Megan Markl i princ Hari objavili svoju veridbu prošle jeseni, ne prestaju da kruže priče prepune nagađanja o tome kako će buduća mlada izgledati na dan venčanja, koje će se održati u maju, u Bakingamskoj palati. Srećom, već postoji arhiva divnih fotografija kraljevskih nevesti, što je sigurno i simpatičnoj Megan olakšalo odabir venčanice i propratnih detalja za taj veliki dan.

Ako se osvrnemo u prošlost, primetićemo da su buduće članice kraljevskih porodica oduvek gajile sklonost ka suptilnim detaljima u kosi, naročito kruni, i klasičnom glamuru u celosti.

Kada se Volis Simpson, u to vreme pripadnica visokog društva, udavala za vojvodu od Vindzora 1937, odlučila se za ekstravagantni šešir ukrašen „oreolom” od tila i perja kako bi istakla jednostavnost svoje tradicionalne plave haljine u nijansi ljuske jajeta crvendaća.

Dijamantska tijara kraljice Elizabete II navodno se prekinula neposredno pred svečanu ceremoniju 1947, ali je popravljena taman na vreme kako bi upotpunila njene brižljivo namotane uvojke i nisku bisera oko vrata.

Nekoliko godina kasnije, iranska princeza Soraja potpuno je odbacila veo kako bi istakla svoje visoko čelo i lepo oblikovana ramena porcelanskog tena.

Grejs Keli opredelila se za gotički veo od tri sloja čipke, koji je padao na njenu sjajnu i uglađenu kosu, a Karolina, princeza od Hanovera, odabrala je romantični veo u stilu princeze Leje.

Za razliku od njih, princeza Dajana i Kejt Midlton prednost su dale tijari sa velom koji slobodno pada.

U galeriji pogledajte još neka atraktivna izdanja, i potražite inspiraciju ukoliko uskoro planirate venčanje.

Volis SimpsonOtvori galeriju
Naslovna fotografija (foto naturalnews.com) Borba protiv vakcinacije i posledice: 4 poučna primera iz prošlosti pexels-photo-261453-cover Greška u čitanju koja je skratila Drugi svetski rat The landing-place near cathedral-cover1 Zanimljiva istorija: Beograd na rekama i brodovi na paru pexels-photo-708392-cover Misterija porekla 1. aprila · · · · ·