43915063_157574268525993_751801163378897593_n
PULS GRADA · shopping

Ne tako davno bilo je nezamislivo da muškarci nose odelo bez kravate ili bar leptir mašne. Vremena se menjaju pa je danas sve manje ljudi koji se odlučuju za kravatu kada nose košulju i sako. Verovali ili ne, mnogi muškarci ni ne poseduju kravatu u svom ormaru, a velike su šanse da ne bi znali ni da je vežu kada bi je imali. Na njihovu sreću, danas postoji alternativa tradicionalnoj kravati.

Braća Rajan i Danijel Smit su napravili seriju modernih kravata za odrasle i mlade muškarce koje uopšte ne moraju da se vežu. One imaju dva dela koja se sklapaju uz pomoć magneta. Gornji deo je od plastike i kači se na dugme košulje, dok donji deo izgleda kao tradicionalna kravata.

Osim što ne morate da ih vezujete, ove kravate su zgodne i zbog činjenice da ih vrlo lako možete menjati u toku jednog dana, posebno kada ste van kuće. Postoje različiti dezeni i veličine kravata, kao i odgovarajućih plastičnih „čvorova“. Cene se uglavnom kreću od 25 do 30 dolara, ali postoje i luksuzniji modeli. Potražite na sajtu brenda Modern Tie kravatu koja se vama najviše dopada, a ako ste još uvek neodlučni, pogledajte sledeći video koji pokazuje različite prednosti ovog kreativnog proizvoda za muškarce.

021 CCC shoes & bags predstavio brend, strategiju i dalji razvoj – Novinari pravili svoje idealne kombinacije CCC torbi i cipela CCC1 CCC shoes&bags otvorio 12. radnju BeFunky-collage Liu Jo ne odustaje od leta cover Škrabac: Okreni na šalu! · · ·