Tajpej
U VAZDUHU · svet

Za oko mesec dana u Tajpeju će početi 29. Letnja univerzijada. Kako bi popularisali ovaj dogođaj, organizatori su došli na genijalnu ideju da unutrašnjost gradskih vozova preurede tako da liči na sportske terene na kojima će se takmičiti učesnici Letnje univerzijade. Uglavnom su ukrašeni podovi vozova, koji sada podsećaju na bazene, fudbalske i košarkaške terene i atletsku stazu. 

Posle Olimpijskih igara, Letnja univerzijada je najmasovniji međunarodni sportski festival. Na njemu se takmiče studenti sportisti između 17 i 28 godina, a glavni cilj događaja je slavljenje sportskog duha i prijateljstva među narodima sveta. Tajpej će biti domaćin ovog takmičenja od 19. do 30. avgusta i u tu svrhu je u prestonici Tajvana sagrađeno oko 70 novih sportskih terena/dvorana.

Pogledajte u našoj galeriji kreativno rešenje organizatora Letenje univerzijade za promociju ove velike sportske svečanosti.

Kreativna kampanja promocije Letnje univerzijade u TajpejuOtvori galeriju
pagecover Mape koje vam sigurno nisu pokazivali u školi Contrast-2-595cc6cc46ec0__880_cover Kombinovane fotografije sa putovanja burger The Burg Khalifa: Zlatni burger Dubaija Klub dosadnih ljudi: Klub dosadnih ljudi: Grupa koja slavi „dosadne“ hobije · · · ·