Kancelarije
PULS GRADA · enterijer/arhitektura

Radno okruženje zaista utiče na radnu produktivnost. Sumoran pogled na kacelariju, iritantni kolega ili koleginica u istom prostoru, zid na kojem se hvata buđ, sve to ume da nervira. Ako radite od kuće onda u istoj prostoriji često i radite i spavate i jedete i ceo život vam je na jednom mestu.

Srećnici koje ne dotiče ništa od ovoga su verovatno oni koji imaju kreativno radno okruženje i rade kreatvini posao. Njihovi stolovi nisu radni stolovi iz ’80. godina prošlog veka, mogu da prošetaju do kuhinje, ne moraju da jedu za tim stolom, možda imaju i prostoriju za jogu u okviru firme… Ili rade na nekom mestu u prirodi, a sve je više takvih. Neke od najboljih i najkreativnij svetskih „kancelarija“ pogledajte u našoj galeriji.

Kancelarija španske arhitektonske firme u MadriduOtvori galeriju

Studije pokazuju da je veza između produktivnosti, kreativnosti i radnog prostora ogromna. Sudeći po fotografijama, možemo reći da je što se radnog prostora tiče nekonvencionalno postalo novo normalno. Izmeštanje radnog mesta iz zgrada i „useljenje“ u stare škole, crkve, pivnice može da bude sjajno. Uz odličnu dekoraciju prostora, gubi se onaj osećaj težine ulaska u kancelariju. Mesto za rad treba da bude jednako ugodno kao i mesto za život.

Terasa Kako da terasa postane omiljeni kutak vašeg stana Kineska knjižara Zhongshuge-Hangzhou: Knjižara u kojoj nema kraja dobrom štivu Studio DAB DAB Design: Originalan nameštaj kvalitetne izrade Rešenje za ljude koji nemaju dovoljno prostora za garderobu u ormanu Rešenje za ljude koji nemaju dovoljno prostora za garderobu u ormanu