Kreativne fotografije nastale kroz igru oca i tri ćerke
fotografija

Domišljati John Wilhelm radi kao programer na švajcarskom univerzitetu, ali u slobodno vreme njegovu opsesiju čine fotografija i digitalna umetnost koju praktikuje sa tri preslatke ćerke.

Wilhelm je objasnio kako njegova inspiracija za ovakve radove nije potekla ni iz čega posebnog, već da je verovatno rezultat dugotrajne ljubavi prema filmovima i video igrama. Njegova devojka i tri male ćerke – Lou (pet i po godina) Mila (tri godine) i Yuna (6 meseci) – predstavljaju Wilhelmove stalne saradnike u ovim kreativnim projektima, a umetnik tvrdi da je za zajednički rad sa decom ključno poverenje i razumevanje. Ovaj otac i autor svoje fotografije sređuje u fotošopu, a najviše uživa da kombinuje nekoliko različitih i naizgled nespojivih prizora. U našog galeriji možete pogledati kako izgledaju zanimljivi i simpatični radovi nastali u porodičnom studiju Johna Wilhelma.

Kreativne fotografije nastale kroz igru oca i tri ćerkeOtvori galeriju
Glamur aviokompanija predstavljen kroz  fotografije posade Glamur stjuardesa – „selfie“ fotografije iz aviona širom sveta Zoey i Jasper Predivni portreti dečaka i njegovog četvoronožnog prijatelja William H. Mumler: fotograf i medijum Neobična spiritualna fotografija sa početka 20. veka Rio de Janeiro Fudbal u Brazilu: Pripreme za Svetsko prvenstvo · · · ·