porodica
U VAZDUHU · urban flash

Porodični albumi manje-više liče jedni na druge. Prate se rođenja dece, rođendani, porodična okupljanja. Porodični albumi će uvek imati sentimentalnu vrednost ali možda mogu da budu i zabavni.

Tačno je da su nekada fotografije bile retkost. Fotkalo se samo u specijalnim prilikama, i tada su se svi trudili da budu što lepši. Nije bilo moguće izbrisati fotografiju ili škljocati sve dok svi prisutni ne ispadnu savršeno. Ali, pošto danas skoro svaki uređaj koji posedujemo ima mogućnost da škljocne, zašto ne bi fotografije bile malo kreativnije? Jednog dana kada budete gledali porodični album ili, preciznije, listali Instagram, tačno ćete se setiti kako ste veseli i kreativni bili na porodičnim fotografijama. Pokažite i tu kako ste izuzetna porodica. Pogotovo ako fotografije objavljujete na društvenim mrežama, ljudi nisu baš skloni gledanju običnih porodičnih fotografija. Inspiraciju možete potražiti i u našoj galeriji.

Kreativne porodične fotografijeOtvori galeriju
Automatski nacrt Najsmešnji klipovi iz 2016. godine ljubav Pravila koja bi svaki par trebalo da zna mačka Da li je ona najlepša mačka na svetu? kuknjava Zašto ne bi trebalo previše da se žalimo? ·