cover1
PULS GRADA · dizajn

Dizajnerka Nina Cornelison je odala počast svojoj omiljenoj knjizi „Starac i more“ Ernesta Hemingveja. Naime, ona je napravila izrazito originalno pakovanje u obliku konzerve za sardine za ovaj roman.

Shodno sadržaju knjige, dizajn je urađen u morskom stilu, a izabrane su boje karakteristične za Kubu, gde se i dešava radnja romana. Osim pakovanja, dosta je urađeno i na dizajniranju same knjige, njenog omota i ilustracija koje se nalaze unutar nje.

Nina je inspiraciju za ovaj projekat dobila pregledanjem starih turističkih postera u minimalističkom stilu. Više o njenom radu možete saznati na njenom zvaničnom sajtu. U međuvremenu pogledajte u našoj galeriji kako izgleda kreativni dizajn Hemingvejovog romana Starac i more.

Kreativni dizajn: Hemingvej u konzervi za sardineOtvori galeriju
Young Balkan Designers Young Balkan Designers 2016: Otvoren regionalni konkurs za mlade dizajnere Japanski izum štiti zglobove Oni štite vaše zglobove i prave vam društvo dok radite Čestitke za Dan zaljubljenih Čestitke za one koje ne proslavljaju Dan zaljubljenih The-Prague-Astronomical-Clock-Wallpapers-HD (1) Astronomski satovi: Najlepši način da se meri vreme i prikaže relativan položaj nebeskih tela