trudnoca naslovna
U VAZDUHU · urban flash

Dolazak bebe, naročito prve, za mnoge je najsrećniji događaj u životu. Najavljivanje novog dolaska takođe je srećna okolnost, ali ima onih koji su taj trenutak iskoristili da ispolje svoju kreativnost i da se razlikuju od ostalih.

Za sve što radite na ovom svetu postoji uobičajen ali i kreativan način, pa tako i za objavu da je beba na putu. Radosnu vest svi žele da podele sa najbližima, a kada se u čitavu halabuku uključi još i mašta, mogu nastati zaista upečatljivi trenuci koje je šteta ne zabeležiti. U galeriji pred vama možete videti neke od inovativnih fotografija kojima su ljudi obavestili porodicu i prijatelje kako očekuju prinovu. U slučaju da ste i sami u sličnoj situaciji, šta čekate, kopirajte i šaljite – olakšajte sebi!

Obaveštenje da je novi član porodice na putuOtvori galeriju

women-1586480_960_720 Umetnost razgovora: 6 pravila kvalitetne konverzacije kolaz Žena ga je ostavila u praznoj kući sa kučetom i evo čime se on danas bavi pexels-photo-583437 5 načina da budete mentalno jači page-crtezi Jedan tata pokazuje šta bi se desilo kada bi dečji crteži postali stvarnost · · · ·