posteri-sa-porukom
PULS GRADA · dizajn

Kreativci u marketinškim agencijama i dizajnerskim studijima su najčešće angažovani za pravljenje reklama koje imaju za cilj prodaju nekog proizvoda ili usluge. Ponekad pak oni dobiju zadatak da svojim delom skrenu pažnju na neki gorući problem koji pogađa čovečanstvo, najčešće na zahtev neprofitnih organizacija i međunarodnih ili nacionalnih agencija.

Neće vas iznenaditi ako vam kažemo da oni i tada briljiraju. Pogledajte samo kako izgledaju njihovi posteri sa porukom u našoj galeriji koji na veoma kreativan način ilustruju, između ostalog, probleme prekomernog zagađenja planete, zloupotrebe opijata i preterane gojaznosti mladih ljudi. Složićete se da su njihovi radovi znatno efektniji od pukih verbalnih poruka koje bi ponudila stručna lica ili državni funkcioneri u cilju smanjenja odgovarajućeg negativnog fenomena.

Kreativni posteri sa porukomOtvori galeriju
africki-plakati Ovako su izgledali afrički posteri za holivudske filmove istiniti-logotipi „Istiniti“ logotipi poznatih kompanija BeFunky-collage (4) Pod stresom ste? Dekorišite dom ovim bojama dizajn-pakovanja Sve je u pakovanju: Kreativni dizajn koji od običnih proizvoda pravi remek-dela · · · ·