pagecover
PULS GRADA · dizajn

Sa malo originalnosti i veštine u dizajnu od svega je moguće napraviti umetničko delo. Pogledajte na primer ove neobične klupe. Njihovi dizajneri se nisu zadovoljili da naprave samo funkcionalan predmet za ljudsku upotrebu već su odlučili da on bude i lep na oko i privuče pažnju slučajnih prolaznika svojim originalnim dizajnom.

Ako ovakve klupe usput uspeju i da nekome ulepšaju dan, to je samo plus za njihove kreatore. Mi moramo priznati da im ne bismo odoleli, i da bi ih isprobali makar u opasnoj gužvi bili. Ali, kako se po domaćim parkovima još uvek najviše sreću klasične drvene klupe, neka ovaj tekst posluži i kao maleni apel za sve kojima je posao da postavljaju klupe po lokalnim parkovima. Možda je trenutno hladno, ali doći će i to proleće, a onda, ima li čega lepšeg od uživanja u prirodi u srcu zahuhtanog grada?!

Pogledajte u galeriji šta je sve u stanju da osmisli i napravi ljudska ingenioznost.

Kreativno dizajnirane klupe širom svetaOtvori galeriju
fb_image_5a351430865aa-1cover Uradi sam: Od testenine do ukrasa za jelku cover Alternativne novogodišnje jelke pagecver Neočekivane kombinacije koje izgledaju odlično 45 10 uvredljivih šoljica za kafu · · ·