sunčane
U VAZDUHU · trend

Pravo sa modnih pisti u grad ili na plažu stižu predlozi najtrendi naočara za sunce. Modeli su razni ali jedno im je zajedničko-bitno je nositi naočare za sunce ove sezone. Svi kreatori se u tome slažu. Sa druge strane, ključno modno pravilo od ranije poznato i dalje važi- ništa bolje ne može da da crtu misterioznosti i urbanosti od dobrog para naočara!

Sunčane naočare su dodatak koji ne služi samo za „ulepšavanje“ već su i dobri zaštitnici od jakog sunca i UV zračenja. Zanimljivo je da su ljudi u početku koristili i naočare za sunce dok su gledali televiziju. U leto 1940. godine sunčane naočare ulaze i u modnu sferu i brzo postaju popularne među glumcima i glumicama.

Danas se sunčane naočare koriste kao modni detalj, i nose ih i muškarci i žene. A šta kreatori ove sezone vide kao najbolja rešenja za žene, pogledajte u našoj galeriji.

Naočare za 2016.Otvori galeriju

Preko retro nijansi ili onih sa mnogo ukrasa na sebi do naočara koje pokrivaju skoro celo lice, oblici su različiti ali su efekti uvek jednako upadljivi!

muškarci Najzgodniji modeli na Instagramu Moda Nove modne blogerke koje morate zapratiti na Instagramu Haljine Devojke u letnjim haljinama cover Simpatični broševi sa feminističkom porukom ·