Samsung Galaxy Note8
U VAZDUHU · tech/web

Kompanija Samsung predstavila je poslednju generaciju Galaxy Note telefona koji donose veći beskonačni ekran (Infinity Display), S Pen olovku za ličniju komunikaciju kao i najbolju kameru koju je Samsung ikada ugradio u pametni telefon za snimanje kvalitetnih fotografija. Galaxy Note8 dizajniran je u skladu sa životom korisnika i načinom na koji se oni danas oslanjaju na tehnologiju.

„Verni ljubitelji Note telefona su nam stalna inspiracija i za njih smo dizajnirali ovaj uređaj”, izjavio je DJ Koh, predsednik Divizije za mobilne komunikacije u kompaniji Samsung. “Od beskonačnog ekrana do unapređene S Pen olovke i moćne dvostruke kamere, Galaxy Note8 omogućava ljudima da urade stvari za koje nikad nisu mislili da će biti moguće.”

Uživajte u više sadržaja i uradite više na svom beskonačnom ekranu

Iako Galaxy Note8 ima najveći ekran ikada viđen na Note uređaju, njegovo usko kućište omogućava udobno držanje u jednoj ruci. Beskonačni Quad HD+ Super AMOLED ekran dijagonale 6,3 inča omogućava korisnicima da vide više i skroluju manje. Takođe, ovaj uređaj korisnicima pruža više prostora za gledanje, čitanje i crtanje, što ga čini najboljim multitasking pametnim telefonom.

Pored Multi Window opcije za otvaranje nekoliko prozora istovremeno, Note8 donosi i novu funkciju Pair za kreiranje personalizovanih parova aplikacija na Edge panelu uz istovremeno pokretanje dve aplikacije. Sada će korisnici moći da gledaju video sadržaje dok pišu poruke ili da se uključe u konferencijsku vezu dok im broj i dnevni red sastanka stoje na ekranu.

Nov način komunikacije uz S Pen olovku
Od svog uvođenja, S Pen olovka je ostala jedna od najvažnijih karakteristika Note telefona. Note8 serija donosi još bolju S Pen olovku sa tanjim vrhom i boljom osetljivošću na pritisak omogućavajući nove načine pisanja, crtanja, interakcije sa telefonom kao i komunikacije sa prijateljima.

Uz ovaj model sada je omogućeno i deljenje animiranog teksta ili crteža kroz različite platforme koje podržavaju animirane GIF-ove. Ova opcija predstavlja sasvim nov način komunikacije pomoću S Pen olovke – koja dodaje žive, osećajne veze i oživljava poruke korisnika. Osim toga, tu je i opcija S Pen Translate koja je kreirana da pomogne korisnicima u toku putovanja da još brže prevode tekstove, i to ne samo pojedine reči, već cele rečenice na čak 71 jezik kao i da odmah pretvaraju jedinice u strane valute.

Bolje fotografije sa kamerom Galaxy Note8 uređaja, najboljom u svojoj klasi

Galaxy Note8 model je opremljen sa dve zadnje kamere od po 12 MP sa optičkom stabilizacijom slike na širokougaonom i telefoto objektivu. Takođe, širokougaoni objektiv ima Dual Pixel senzor sa brzim automatskim fokusiranjem, tako da korisnicima omogućava snimanje jasnijih i oštrijih fotografija čak i u uslovima slabog osvetljenja. U programu rada Dual Capture obe zadnje kamere imaju mogućnost da istovremeno fotografišu.

Rezultat su dve fotografije, pri čemu je jedna uslikana izbliza sa telefoto objektiva dok je druga širokougaona i prikazuje celu pozadinu. Live Focus služi za kontrolu dubine polja uz mogućnost podešavanja boljeg efekta u pripremnom programu rada, ali i nakon snimljene fotografije. Takođe, Galaxy Note8 je opremljen i prednjom kamerom od 8 MP, najboljom u ovoj industriji, sa auto-fokusom za oštre selfi fotografije i video razgovore.

Galaxy Note8 mobilno iskustvo:
Otpornost na vodu i prašinu
Brzo bežično punjenje
Bezbednost: Galaxy Note8 nudi spektar opcija za biometrijsku autentikaciju – uključujući i snimanje dužice i otiska prsta
Moćne performanse
Galaxy Note8 omogućava upotrebu Samsung DeX opcije kada je korisnicima potrebno da lako presele rad sa svog telefona na desktop računar
Unapređena S Pen olovka
Galaxy Note8 poslovnim korisnicima nudi snimanje dužice – na primer, za zaposlene u zdravstvenom sektoru, građevini ili javnoj bezbednosti, koji se mogu naći u situaciji u kojoj im je potrebno da otključaju svoj telefon a da ne moraju da prevlače prstom preko ekrana ili snime svoj otisak prsta.

IT akademija Kako da poboljšate svoju internet prodaju Google Deep Mind veštačka inteligencija je upravo naučila sebe do hada Google veštačka inteligencija je naučila sebe da hoda Stvarna verzija popularne igrice Angry Birds Stvarna verzija popularne igrice Angry Birds perfect-selfie-app-1_cover Aplikacija za savršene selfije · · ·