Krevet koji vas grli
PULS GRADA · dizajn

Ako ste voleli i gledali Disneyjev film „Big Hero 6″ verovatno će vas obradovati vest da je od nedavno moguće kupiti krevet napravljen po uzoru na junaka Baymaxa iz tog filmskog ostvarenja.
Možda još uvek ne možete da imate svog ličnog robota, ali to ne znači da ne možete da imate krevet koji će vas „maziti, paziti i zvati vas…“ znate već kako to ide!

Baymax krevet je zaista zanimljiv, iako vam ne može biti prava medicinska sestra koja bi išla za vama i razmatrala stepen vaših povreda, ali zahvaljujući polipropilenskim vlaknima, i činjenici da se svaki krevet pravi po meri, vaš Baymax će biti vaš zaštitnik makar u snovima.

Krevet koji vas može zagrliti tokom spavanja, ali koji možete koristiti i kao fotelju, koji se može sklopiti i veoma lako rastaviti jeste delo pametnih i kreativnih ljudi iz jedne japanske kompanije, i njegova cena iznosi oko 390 dolara.

Dužina kreveta iznosi 230cm, a kako se svaki krevet izrađuje zasebno, po narudžbini, proizvođači procenjuju da je potrebno da prođe oko dve nedelje od uplate, kako bi krevet stigao na željenu adresu. Za one koji ne žive u Japanu, krevet mogu poručiti i preko Amazona, što ne zvuči loše!

Kreativno pakovanje Kreativno pakovanje BeoKreativnost Velika prodajna izložba BeoKreativnost Modni malci Modni malci Pivo Kada bi poznate kompanije pravile pivo · · ·