Kristina Stewart
PULS GRADA · lepota

Ima glumica koje uživaju u bogatim toaletama ili skupocenom nakitu, ima onih koje na crvenom tepihu ili u dnevnoj štampi prepoznajemo po vrhunskim skandalima, ali često najviše volimo one koje su uvek i pre svega dobre glumice.

Kristen Stewart je definitivno jedna od njih, u to sada, nakon nešto više od 10 godina bogate i poznate glumačke karijere ne možemo sumnjati. Ali ono što nam je posebno privuklo pažnju jeste činjenica da se Stewartova fizički promeni svaki put kada radi na novoj ulozi.

Igrala je i sekretaricu iz Njujorka 30-ih godina 20. veka, i princezu iz bajke, i tu se spisak ne završava, a njene moći transformacije bivaju sve upadljivije kako vreme odmiče. Računali smo da će biti još jedno lepo lice, slavna tinejdžerka koju će mediji i slava raskomadati za jednu sezonu. Međutim, Kristen je čudna voćka, čvrsta, sigurna u sebe i ono što radi. Ako vam ikada zafali ideja za novu frizuru ili šminku, nemojte gubiti vreme, evo vam naše galerije, a u njoj Kristen Stewart i crna i smeđa i crvena i plava. Svet mode je odavno pokorila, zar ćete joj vi reći ne?!

Na premijeri "Into the Wild" 2007.Otvori galeriju
page-sminka Talentovana šminkerka transformiše svoje lice cover www.elle.com Novi Instagram trend – cvetne obrve beauty-2537562_960_720 Braon-roze je nova hit boja za kosu Šiške Bela Hadid Šiške su u modi · ·