Kristina Perić
U VAZDUHU · trend

Da bi se neko iz Srbije probio u Americi, nesumnjivo je potrebna hrabrost i upornost, ali naša manekenka Kristina Perić, koja je u svetskim okvirima postala veoma poznata, sebe smatra super herojem kada u Beogradu pronađe parking mesto.

Model čuvenog brenda donjeg veša Victoria Secret iskoristila je kratak odmor od napornih revija i vratila se u rodni grad, odakle se pet godina ranije otisnula preko Atlantika i pronaša svoje mesto pod američkim suncem.

„Karijera ide odlično, prvo sam bila u Majamiju, sada sam u Njujorku i moji planovi su isključivo vezani za Ameriku. Nastavljam da radim za Viktoriju, ali i za druge“ – kaže Kristina, koja trenutno učestvuje u kampanji Heroj svakog dana, koja je trenutno aktuelna u sportskim prodavnicama The Spot u Delta Sitiju u Beogradu i na Pozorišnom trgu u Novom Sadu.

Opuštena, ali samouverena, jedna od naših najuspešnijih manekenki podjednako uspešno hoda i na najvećim svetskim pistama, kao i beogradskim ulicama. Pored privatnih obaveza tokom odmora počela je i studije medija i komunikacije.

„Tek sam brucoš, posao mi nije omogućavao da se ranije posvetim tom vrlo bitnom delu života, jer neće karijera modela trajati večno“ – dodaje devojka koju mnogi porede sa čuvenom ruskom manekenkom Irinom Šajik.

U surovom svetu modelinga, Kristina je uspela da se izbori za šansu i potom da je iskoristi. Zato veruje da svako od nas ima nešto herojskog u sebi, zbog čega je i deo kampanje Heroj svakog dana.

„Svako je za sebe heroj, na neki način. Mora da bude ako želi da ispuni svoje ciljeve u životu“ – odlučno poručuje Kristina koja ne krije da joj nije bio lako na početku karijere u Americi. Mlada Beograđanka priznaje da su joj i dalje herojske moći najpotrebnije kada se vrati staroj kući.

„Moj najveći problem je parking u Beogradu, osećam se herojem kada brzo nađem dobro parking mesto!“ – nasmejala nas je Kristina i pozvala čitaoce da i sami budu deo nagradnog konkursa The Spota i kažu kada se oni osećaju kao heroji.

Informacije o konkursu možete dobiti na linku

Converse Counter  Climate boots Converse: Counter Climate kolekcija shutterstock_229701673cover Venčanje po meri čoveka www.le-happy.com Kako da pravilno tretirate farmerke Beosport kolaž Beosport: Street. Urban. Hype. · · · ·