donutscover1
PULS GRADA · gastro

Posle „cronuta“, kombinacije kroasana i krofne, neki kreativni poslastičari u Los Anđelesu su došli na ideju da naprave i spoj krofne i sladoleda. Samo pominjanje ova dva deserta u istoj rečenici čini da nam krene voda na usta i tera nas da ozbiljno razmislimo da posetimo zapadnu obalu SAD u najskorije vreme.

Ova kombinacija krofne i sladoleda nosi ime Halo i može se kupiti u B Sweet Dessert Baru u Los Anđelesu. Spolja izgleda kao obična krofna, dok je unutra, umesto kremom ili džemom, napunjena sladoledom. Ovaj svojevrstan sendvič sladoled možete kupiti u različitim ukusima po ceni od 5 dolara.

Desert se promoviše sloganom „Vreo spolja, hladan unutra, ukusan SVUDA!“. Naravno, glavni marketing će biti odrađen na društvenim mrežama. Već sada možete pogledati fotografije Halo deserta na Instagram nalogu B Sweet Dessert Bara, a očekuje se i da sami korisnici počnu da dele slike krofni sa sladoledom, kao što inače imaju običaj da rade kada probaju neki nesvakidašnji obrok. Setite se samo pomame za crnim sladoledom od pre nekoliko meseci.

Ko od vas bi mogao da odoli ovom ukusnom desertu? Šteta što nikome od naših poslastičara nije palo na pamet da naprave nešto slično. Dosta bi nam značile krofne sa sladoledom na ovoj neizdrživoj vrućini.

Jonas I Wiliam (1)_cover Skandinavska priča: Hrana s krova Pizza Bar Vračar Pizza Bar Vračar: Letnja bašta, letnji meni Sapore sladoledi Sapore sladoled: Provereni ukusi na novoj adresi GettyImages Čokolada sada može i da se šmrče · · ·