Kub - prozirni lavabo
PULS GRADA · dizajn

Optička varka ili nešto sasvim drugo? Reč je o veoma modernom lavabou za kupatilo koji potvrđuje da je u modernom dobu, kada je gotovo sve moguće napraviti dobra ideja jedina stvar koja može i sme biti na ceni.
Napravljen isključivo od stakla i mermera, ovo je detalj za vaše kupatilo koji će sasvim sigurno biti izuzetno efektan.

Arhitekta Victor Vasilev nedavno je predstavio svoj dizajn malog, staklenog lavaboa, koji je mnoge oduševio svojom originalnošću i jednostavnošću. Činilo se da je do sada na polju industrijskog dizajna, makar kada je reč o elementima za kupatilo, već sve prikazano i napravljeno, međutim Kub lavabo nam je dokazao koliko grešimo.

Neodoljiv dizajn Victora Vasileva testira našu percepciju dokazujući da i u malim ili kupatilima koja iz bilo kog razloga ne bi trebalo da budu pretrpana, dobro osmišljen jednostavan predmet, poput lavaboa, može biti efektan.

Lavabo je napravljen od kaljenog stakla, poput onoga od kog se prave stakla za automobile, dok su propratni elementi poput ormarića izrađeni od Carrara mermera. Estetika i funkcionalnost konačno su dobili svoje pravo lice – pogledajte kako sve postojeći Kub elementi mogu da se uklapaju.

Kub - izvanredan primer minimalističkog dizajnaOtvori galeriju
Volo stolica za ljuljanje Idealna stolica za ljuljanje Krevet koji vas grli Krevet koji vas grli dok spavate Kreativno pakovanje Kreativno pakovanje BeoKreativnost Velika prodajna izložba BeoKreativnost ·