sk
PULS GRADA · enterijer/arhitektura

Ovo zvuči kao san svakog petnaestogodišnjaka- skejt park u kući! Ne brinite, ovo nije scenografija za neki tinejdžerski film, na protiv, zaista postoji kuća koja je na prodaju, i koja je trenutno procenjena na 200 hiljada funti. A u kući je skejt park!

Kuća se nalazi u Norfoku, ima tri spavaće i jednu dnevnu sobu, sasvim dovoljno je prostrana za aktivnosti kojima je namenjena i još je u odličnom stanju. Kuća je postala hit kada je bezbroj ljudi zamislilo sebe u starim Vansicama, sa novčanicaima koji vise na lancu, kako vozaju skejt po njoj. Ne verujete nam i dalje?

Hm, sada se i vama vozi skejt? Naravno, zamislite da kad nemate šta da radite samo odete u prostoriju koja je u stvari skejt park. Sa druge strane, u slučaju da ste vlasnik ove kuće to bi značajno uticalo i na vaš društveni život, jer ko bi još mogao da odoli pozivu da svrati na nekoliko sati kvalitetnog druženja kod vas…

Realno, do sada ste verovatno čuli da se svašta može naći u kući, neko u svom domu napravi restoran, neko dvorište pretvori u malu plantažu zdrave hrane, ali ovo još nismo videli! Da li biste živeli u kući koja ima svoj skejt park? Mi bismo svakako voleli, za početak, barem da imamo prijatelja koji ovo ima u sobi. Kakva genijalnost!

sb Jedinstveni Starbucks lokali bb Futuristička biblioteka u Francuskoj kina Zeleni soliteri: Vertikalna šuma u Kini coverspavacasoba Kako da dekorišete spavaću sobu za proleće · ·