collage
PULS GRADA · stilistika

Moda je za mnoge uzbudljivi poligon na kome testiraju svoju kreativnost, izražavaju svoju ličnost i grade osobeni stil. Pored odevnih komada, koji čine okosnicu svake dobre kombinacije, ne treba zaboraviti važnost aksesoara i upečatljivih detalja koji svako modno izdanje podignu na jedan viši nivo stvarajući uzbudljivu modnu priču.

Sa tim u vezi, odabir savršenog modnog dodatka koji će uneti malo dinamike, istaći ono najlepše na nama ili napraviti lep balans sa ostatkom kombinacije vrlo je bitan segment odevanja koji zaslužuje posebnu pažnju.

Bilo da je reč o neobičnom nakitu, nijansi koja vam odlično pristaje ili stejtment cipelama, detalji su ti koji stvaraju krajnji očaravajući efekat. I dok neke čuvamo za specijalne prilike, drugi postanu naš zaštitni znak. Od vrtoglavih Manolo Blanik potpetica Keri Bredšo, preko glomaznih naočara Džeki Kenedi, do ljupke mašne Brižit Bardo, danas se osvrćemo na kultne aksesoare svih vremena. Uživajte u listanju galerije koja sledi.

Monolo Blanik potpetice Keri BredšoOtvori galeriju
cover www.theactionelite.com Zašto je Džejms Bond muška ikona stila collage Upoznajte nove ikone stila collage 12 modnih kombinacija idealnih za leto collage Kako da se oblačite leti ukoliko ne volite boho stil · · · · ·