Nina Karlavaris
PULS GRADA · moda

Dizajnerka Nina Karlavaris kreira jedinstvene i originalne kupaće kostime koje šije po vašoj meri. Prednost je što boje i modele možete sami birati i kombinovati, a za Ninine modele je specifično da u njima ne možete ostati neprimećeni.U njenom showroomu stvaralački proces podrazumeva maksimalnu pažnju prema svakoj devojci i veliku posvećenost pri izradi kostima, u cilju da ih one s ponosom nose i da ih predstavljaju na pravi način. Zadovoljna mušterija je Ninin primarni cilj.

U kolekciji za proleće/leto 2014. – „Endless Summer‟, može se naći za svakog po nešto. Kad je reč o bojama, Nina pravi kontraste, pa pored nežnijih pastelnih nijansi voli da koristi i jarke, vrišteće boje kao i neon, boje koje ne mogu da budu neopažene na plaži. Novina je da je uvela i desene, pa se pojavljuju floralni printovi i štraftice u mornarskom stilu.

Modeli su raznoliki, od plitkih, dvodelnih kostima, preko pin-up modela, dubokog struka, i konačno su se u kolekciji našli i jednodelni komadi. Ono što je karakteristično za Ninu su šljokice, koje vrlo često koristi kao deo kompleta. Najčešće su to gornji delovi, takozvani topovi, kojih ima u raznim bojama, od tirkizne, ljubičaste, žute, pa sve do neutralnijih, ahromatskih sive i crne.

Takođe, interesantno za ovu godinu jeste to što je pravila komplete gde gornji i donji deo nemaju nikakve zajedničke crte – čime je htela da dokaže da kostimi ne moraju da budu preozbiljno nošeni i da je plaža mesto gde je pravilo da nema pravila i da je novi trend, po Nini vrlo simpatičan – nositi rasparene modele.

Nekonvencionalnost je reč koja opisuje deo kolekcije. Tako se pojavljuju glamurozne i elegantne šljokice u kombinaciji s imitacijom muškog donjeg veša. Takođe i boje odudaraju jedna od druge, i sve je to deo igre koja čini ovu magiju kombinovanja. Ninini kostimi nisu unikati, ali su limited edition.

Najbolje obučeni muškarci 8 najbolje obučenih muškaraca u julu Michael Jackson Modna obeležja u muzičkim spotovima Sarah Martindale samouverena na plaži Vaše telo je vaš ponos: Kako se nosi XXL na plaži? Jamie Hince i Kate Moss Rock chicks: Zašto manekenke vole muzičare? ·