maxresdefault
KULTURA · film/TV

Ako ste ikada gledali bilo koji intervju Kventina Tarantina, jasno vam je da je on prosto zaluđen sedmom umetnošću. Čini se da je pogledao sve što je ikada snimljeno, a ne libi se da iznese svoje mišljenje o filmovima svojih kolega, ali i da ponudi svoje liste najboljih ostvarenja.

Budući da će uskoro (26. jula) početi da se prikazuje njegov novi film Bilo jednom u Holivudu, Tarantino je uveliko krenuo da promoviše ovo ostvarenje što, naravno, uključuje i davanje intervjua predstavnicima medija. U jednom od njih za magazin Empire, Tarantino je komentarisao popularne Marvelove superherojske filmove.

On je priznao da još nije gledao film Osvetnici – Kraj igre jer još uvek treba da popuni rupe sa ostalim Marvelovim filmovima koje je propustio. Kada ga je novinar pitao koji mu je omiljeni superherojski film iz ovog serijala, Tarantino je za svog favorita izabrao Tor: Ragnarok (2017), poslednji nastavak sage o nordijskom bogu groma. Budući da je ovaj film pun dobrih i zabavnih dijaloga, što je Tarantinova specijalnost, to i nije toliko iznenađenje.

U drugim vestima vezanim za slavnog reditelja, treba napomenuti da postoji velika šansa da će on učestvovati u snimanju sledećeg filma iz serijala Zvezdane staze. Još uvek nije potvrđeno da li će on samo napisati scenario ili će i režirati film, ali producent serijala Dž. Dž. Ejbrams je rekao da su još uvek sve opcije na stolu. Živi bili pa videli…

Da li nas je vise osvojio GOT ili cernobilj_photo Da li nas je više osvojila „Igra prestola“ ili „Černobilj“? Culture_Monitor_CharliesAngels (1) Kristen Stjuart je zvezda novih „Čarlijevih anđela“ Naslovna ilustracija - Darek Zabrocki Dizni je obustavio produkciju jednog od najlepših filmova nolan-cover Kristofer Nolan preporučuje: 5 filmova koji su inspirisali slavnog režisera · · · ·