šešir
U VAZDUHU · urban flash

Lady Gaga je svojim šeširom od milion dolara, koji je nosila na nastupu „Victoria’s Secret Fashion Show 2016″ zasenila tromilionski Fantasy Bra koji je nosila Jasmine Tookes. Američka pevačica je predstavila tri pesme sa svog novog albuma„ Joanne“, a prilikom izvođenja druge numere imala je šešir prekriven sa više od 45 hiljada Swarovski kristala!

Dakle, Lady Gaga svojom garderobom zaista zna da privuče pažnju. Nekada je to bila čuvena haljina od mesa, a sada je šešir koji vredi milion dolara.

Za neverovatno skup šešir iz prodavnice šešira Gladys Tamez Millinery utrošeno je ukupno 45.700 Swarovski kristala a na njemu je radilo 300 radnih sati desetoro ljudi.

Inače, nije čudno što se Lady Gaga odlučila da privuče pažnju ovim šeširom, jer je on „lajt motiv“ njenog novog albuma Joanne. Na svakoj promociji albuma ona nosi različite šešire, pa bi se moglo zaključiti da je šešir postao zaštitni znak novog albuma. A sa kućom Gladys Tamez Millinery je već sarađivala, i na AMA dodeli nagrada je nosila šešir sa njihovim potpisom, ali je tada šešir bio beo.


Christmas horror movies (foto: Google images) Zašto ne poštujemo novogodišnje odluke? prijatelji Šta vaša prijateljstva govore o vama? Kraljevska porodica u džemperima Britanska kraljevska porodica u presmešnim prazničnim džemperima Sa sajta: www.brightsideme.com Ilustracije koje pokazuju kako je Internet promenio naš život · · ·