Vila Lady Gage
PULS GRADA · enterijer/arhitektura

Očekivali bismo da njena kuća ima makar nešto od stila koji nam putem nastupa i video spotova servira, a koji su sve samo ne obični. Ima tu dosta bizarnosti i rekli biste sigurno da je njena kuća nešto poput „Alise u zemlji čuda“, ali se varate. Poslednja nekretnina koju je ova pevačica nedavno pazarila koštala je 23 miliona dolara i nalazi se u Malibuu, sa prekrasnim pogledom na Zuma plažu i okolne planine. Unutrašnjost, baš kao i spoljašnjost liče na sve, samo ne na Lady Gagu.

Pevačicin novi dom dizajnirao je čuveni arhitekta Steve Giannetti, a prethodni vlasnik bio je Dan Romanelli, osnivač kompanije Warner Brothers Worldwide.

Vila sadrži 5 spavaćih soba i 7 kupatila, teren za boćanje, sala za kuglanje, vinski podrum, staja i bazen sa morskom vodom u dvorištu. Većina prostorija ima jasno izražen evropski vid uređenja, i odiše svojevrsnom konvencionalnošću – lusteri su svakako rađeni najviše prema španskim uticajima. Dominira bela, ali i druge boje pastelnog određenja. Sve što nikada ne biste očekivali od Lady Gage, nalazi se u ovoj vili!

Vila Lady GageOtvori galeriju
10 neverovatnih bioskopa 10 neverovatnih bioskopa Luksuzan život na 430 metara od zemlje Luksuzan život na 426 metara visine Instagrami za uređenje stana Najbolji Instagram profili za uređenje kuće Kvadratura minijatura - uređenje stana Opremanje stana: Kad je kvadratura minijatura · · · · ·