nailpolish-1547070120
PULS GRADA · lepota

Osim lepog vremena i cvetnih haljina, ono čemu se najviše radujemo u proleće jesu lakovi za nokte veselih boja. Nakon duge, tmurne zime, svi se uželimo vedrih tonova, te je manikir u nekoj jarkoj boji najbrži i najlakši način da prizovemo dobro raspoloženje. U nastavku vam otkrivamo koje nijanse će obeležiti sezonu pred nama.

Kako svaka godina donosi nove trendove, tako su i ove na pomolu brojna iznenađenja, bar kada je reč o dekorativnoj kozmetici i sredstvima za ulepšavanje. Tako ćemo se ove godine kretati u rasponu od neutralnih mlečnih, preko razigranih prolećnih, do zagasitih plavih, bordo i ljubičastih tonova. Iako se dobar deo ove palete može svrstati i u jesenju, odnosno zimsku kolekciju, istina je da se ove nijanse savršeno slažu sa prolećnim modnim trendovima, te će kao takve biti sjajna dopuna prolećnim odevnim kombinacijama. Stoga, pre nego što krenete u kozmetički salon ili parfimeriju u potrazi za novim lakom, u našoj galeriji pogledajte koji su to favoriti za naredni period.

Raskošna prljavo rozeOtvori galeriju
collage Poznate dame koje ne kriju sede collage 5 hit trendova za kosu ove godine FOREO predviđa beauty trendove za 2019 Predstavljamo beauty trendove za koje ni Vikipedija još ne zna photo-1526364163643-89e30b8fcb70 Blagotvorna dejstva bananine kore · · · · ·