cover1
PULS GRADA · moda

Laniakea – luksuzne, dizajnerske marame su proizvedene u ograničenim serijama na vrhunskoj svili. Svaka marama ima priču koja je utkana u dizajn. Inspiracija su najčešće odjeci slika s različitih putovanja ili sanjarenja o njima, delovi omiljenih stihova ili ilustracije doživljaja, zaljubljenost u planetu, različite kulture i njihovu lokalnu umetnost i kolorit. Postoji nekoliko različitih veličina, i sve su s ručno obrađenim ivicama.

Dizajnirane su i posebne luksuzne kutije s Laniakea logom utisnutim zlatnom bojom tako da je svaka Laniakea marama isporučena već upakovana kao poklon, bez obzira da li ćete obradovati sebe ili nekog drugog. Takođe, postoji mogućnost štampanja ličnih poruka s vašim željenim tekstom ukoliko kupujete poklon drugoj osobi. Laniakea marame su savršen začin za vaš look i idealan poklon.

Laniakea marame Otvori galeriju
Nike patike nove Glumci Danina Jeftić i Vuk Kostić prošetali u najnovijem NIKE modelu ct Najčudnije odevne kombinacije sa crvenih tepiha ove godine majica Majice za gejmere cover Modni dvoboj: Kravata vs leptir mašna · · ·