Muškarci i žene
U VAZDUHU · urban flash

Ljudska psiha ima mnoge osobenosti koje ne možemo najbolje da razumemo. Primer? Zašto žena kaže „ne“ a misli „da“ samo je jedan primer kojim pokušavamo da vam slikovito objasnimo na šta tačno mislimo.

Možda se sa ovim ne slažete, ali momci češto misle da su devojke potpuni šefovi kada je laganje u pitanju, a to tačno znači da ih oni doživljavaju kao eksperte za izvrdavanje iskrenih odgovora. A evo i pravih primera koji svedoče o onome na šta momci prvo i uglavnom misle, kada kažu da su njihove cure lažljivice…

1. Super sam

Kad god devojka kaže: „ma super“ vrlo verovatno je da laže. Češće nego momci, devojke su sklone da govore kako su dobro čak i kada to zapravo nisu. A zašto? Jer devojke veruju da ako momcima pokažu nezadovoljstvo ili slabosti da bi oni mogli da ih napuste.

2. Reci mi, neću se naljutiti

Ako nešto krijete od devojke a ona sama dođe do odgovora ili zaključka ponavljaće vam to iznova i iznova. Čuvena rečenica: „Podeli to sa mnom, neću se naljutiti. Samo pokušavam da te razumem“, je samo početak uragana koji će vas zadesiti. Njihov trik se sastoji u tome da vam na lep način izvuku informacije, a onda je njihovo obećanje sasvim irelevantno!

3. Ja nisam ljubomorna

Može ona vama da kaže da joj ne smeta ako pođete sa drugaricama na piće, da razume ako imate ženske prijatelje, ali zapravo je ljubomorna na te druge žene, pa bile vam one i sto puta prijateljice (i samo to).

4. Nikada ranije ovo nisam radila

Vi u spavaćoj sobi a ona zna i više nego što biste očekivali, i onda usledi ova rečenica. Zašto potreba za ovim? Zato što bi devojke htele da zadrže onu nežnu i nevinu predstavu o sebi čak i kada ispod pokrivača jesu vatrene mačkice. Ponekad će pokušati da sakriju svoja prethodna ljubavna iskustva, ali obično je to samo još jedna igrica.

5. Nisam gladna

Zašto devojke neće da jedu uopšte ili neće da jedu mnogo kada su u društvu svojih dragih momaka? Odgovor je jednostavan, zato što društvo veruje da devojke jedu ili da bi trebastarving. The lo da jedu manje od momaka. U pitanju je klasičan socijalni pritisak, i to znači da bi momak trebalo da ohrabri svoju dragu da gricka više, slobodno!

6. Radi kako hoćeš

Ako se svađate sa devojkom i ona vam na kraju rasprave kaže: „Radi kako hoćeš“ to ne znači da je vaša draga odlučila da vam se povinuje, da je rešila da vam prizna da ste u pravu ili slično. Najčešće je u pitanju činjenica da je digla ruke od vas, i ona vas zapravo neverbalno opominje da vam se bliži takozvana smena!

hqdefaultcover Sve o mišićima u sjajnom animiranom TED videu "Friends" i Brad Pitt Najbolniji način da nekoga ostavite njeg Donald Tramp i Kim Džong Un u bizarnoj japanskoj reklami pagecover Savršeno uslikani momenti pre „katastrofe“ · · ·