cover
U VAZDUHU · pop trash

Verovatno ste se već susreli sa dosadnjikavim posterima po gradu, na primer dok ste na autobuskoj stanici ili čekate nekog ko kasni. Onda znate da su to najčešće oglasi, oni za izdavanje stana studentkinjama nepušačima, oni za otkupljivanje polovnih kompjutera, reklame za obilazak manastira, i po koja tužna fotografija nestale mace ili kuce. Međutim, jedan komičar iz Kalifornije dosetio se da uobičajene postere pretvori u nešto sasvim drugo.

Jason C. Sanz je stand up komičar koji je odlučio da svoj humor proširi i na ulice grada, kako bi zasmejao stanovnike, ali ih takođe i naterao da se zapitaju nad mnogim životnim temama. Posteri su opaske na političku situaciju, i neka opšta mesta u kojima svaki posmatrač može da se pronađe.

Valjda će se i kod nas neko dosetiti da se ovako originalno našali, a do tada pogledajte galeriju i nastavite da pratite Jasona na njegovom Instagram nalogu.

dizajn postera: Jason C. Sanz Otvori galeriju
cover Poznate ličnosti vole stare telefone cover Kako se očevi provode na koncertu omiljenog ćerkinog benda cover Bebe koje liče na poznate ličnosti pagecoverphotobomb Ponekad i poznati kvare tuđe fotografije · · · ·