Fuzetea
U VAZDUHU · promo

Da li ste znali da posle vode, čaj je napitak koji se najviše konzumira računajući čitavu našu planetu? Opet, da li ste znali da je najpopularnija verzija načina pripreme i ispijanja čaja, ledeni čaj? On će vas leti osvežiti, dok će vam zimi pomoći da izjednačite svoju telesnu temperaturu sa spoljnom i na taj način će doprineti da lakše podnosite hladne zimske dane.

U trenutku ispijanja ledenog čaja posvetite se sebi i uživajte u tom momentu, sami sa sopstvenim mislima. Neka vam gutljaji budu lagani, a bogati ukus će vam dokazati da je upravo to vreme, koje ste odvojili za sebe, neprocenjivo. Od samog nastanka ledenog čaja, čovek se trudio da pronađe idealan recept pripreme i na tom putu je pomešao izvornu biljku čaja u njenoj crnoj i zelenoj varijanti sa aromatičnim biljem i voćem.

Neke potpuno jedinstvene kombinacije ukusa otkrićete u novom ledenom čaju Fuzetea, koji će vas oduševiti u sve svoje četiri različite varijante. Napitak vrhunskog kvaliteta iz kartegorije ledenih čajeva, koji dolazi u čak četiri osvežavajuća ukusa: crni čaj-breskva-hibiskus, crni čaj-limun-limunova trava, zeleni čaj-mango-kamilica i crni čaj-šumsko voće.

Ekstrakti čaja su organskog porekla i potiču iz 100 održivih izvora čaja, dok je procenat šećera smanjen za 30 odsto dodavanjem stevije koja ima nula kalorija i spada u beskalorijske zaslađivače. Osetite ukus sunčanih plantaža čaja, arome voća sa raznih delova planete i aromatičnih biljaka koje čine ovaj ledeni čaj neodoljivim.

Na vama je samo da odaberete situaciju koju ćete odvojiti za sebe i spojiti je sa svojom omiljenom fuzijom, a budite uvereni da će uživanje uz sve četiri kombinacije Fuzetea uvek biti podjednako.

Ugljeni hidrati Možete da unosite ugljene hidrate i imate trbušnjake cover De-Tox: Zdravlje i uživanje na prvom mestu Funny_food_severing_restaurant_fails34 Restorani koji su otišli predaleko u serviranju hrane image011-cover Naučite da čitate deklaracije na proizvodima · · · · · ·