Legacy Leather
PULS GRADA · dizajn

Skrećemo pažnju na dvojac koji je vrlo uspešno za kratko vreme privukao pažnju kreativnom prezentacijom svog rada i kreiranjem potpuno personalizovanih komada od kože. U pitanju je tim Legacy leather, dva momka koji žele da ostave zaostavštinu kroz autentičnu priču koju svaki od komada sa sobom nosi.

Sve što su generacije pre nas ostavile, kada je dobar ukus i proverena vrednost u pitanju, džentlmenski pristup radu, razmišljanju i nastupu, stil koji u ovom trenutku žive, sve što kao zaostavštinu žele da ostave za buduće generacije, pronaći ćete u Legacy leather liniji.

Proces odabira prave kože, modela koji su u skladu sa očekivanjima tržišta, načinima pakovanja i prezentacije je dugo trajao. Ideja brenda je da se svi komadi prave upravo za tvorce brenda lično. Svaki predmet ovaj tandem nosi pre svega za sopstvene potrebe. Tek nakon provere da je to upravo (ona) prava stvar, tek kad se potpuno zaljube u proizvod i on postane neizostavni deo njihovog kako poslovnog tako i privatnog života, izlaze sa njim pred vas i daju mu novo ruho. Otud u asortimanu klasični kožni predmeti, tašne, novčanici ili folderi za rokovnike.

Ali ne izostaje ni niz potpuno interesantnih koncepata kao što je mini futrola za slušalice ili inventivan način da ‘obučete’ vašu kafu za poneti. Legacy je namenjen ljubiteljima unikatnih detalja, ljubiteljima kafe, ljubiteljima šetnje, cigara, damama, bradonjama, baristama ili momcima od stila.

Legacy je namenjen ljubiteljima specifičnog životnog stila koji žele da pobegnu od uniformnosti i daju pečat svojoj svakodnevici. U direktnoj komunikaciji sa povratnim informacijama svojih mušterija, kako ih zovu, jer vole te proverene termine, Legacy leather stvara nove personalizovane detalje kada je boja, tip kože ili utiskivanje inicijala u pitanju.

Vole da izmaštaju zajedno nešto potpuno novo i spremni su za sugestije. Osluškuju tržište i reaguju blagovremeno sa novim idejama. U pitanju je dvojac, pre svega prijatelja, koji sve ovo rade iz ljubavi i sa željom da se igraju, da šire zajednicu istomišljenika. A svako svojim autentičnim doprinosom ostavlja trag na ručno rađene predmete.

Logo je kreiran upravo sa idejom da svako od njih ima svoj put, ali takav da postoji jedino kada su oslonjeni jedan na drugog, leđa o leđa, čime daju dodatnu vrednost proizvodima koje prave. Budite i vi deo Legacy priče, budite jedinstveni u svakoj prilici.

vino Wine Glass Mask: Neobična čaša za vino nameštaj Wakufuru: Nameštaj koji apsorbuje zvuk i donosi mir u bučnom okruženju coverpravaljubav Prava ljubav: Kolekcija radova tri umetnice kafa Šolja napravljena od ostataka kafe · · ·