nokia
U VAZDUHU · tech/web

Nokia 3310 je najavila svoj povratak! Na sajmu mobilne tehnologije u Barseloni biće upriličeno svojevrsno putovanje kroz vreme. Nokia 3310 u 2017. godini? Nekada davno, ovaj telefon je imalo gotovo svako domaćinstvo, ali onda su ga zamenili mnogi drugi, te se pitamo- da li će ovaj povratak vremešnog „gospodina“ zaista biti opravdano dobar…

Ove godine se vraća najpolularniji mobilni telefon u istoriji, što možda znači da je vreme za slavlje! Ako se i vi sećate onih vremena kada vam je baterija na mobilnom trajala nedelju dana, i kada su bili znatno manji ali i drugačijeg dizajna, možete pozdraviti povratak legende.

Dakle, ponovo će pred nama biti praktično neuništiv telefon, čija baterija traje vekovima, čini se. Niko ne očekuje da bacite pametni telefon onog trenutka kada se i zvanično na tržištu ponovo pojavi Nokia 3310, ali možete ih koristiti uporedo. Inkarnacija modela će koštati 59 evra, a čak i danas mogu da se kupe stari modeli Nokije 3310. Pa ako ste ljubitelj slavne zmijice i dugotrajne baterije, znate koji će biti vaš sledeći telefon!

Nakon 17 godina, Nokia 3310 će ponovo biti među nama! U Barseloni će takođe biti predstavljena još dva modela, Nokia 3 i Nokia 5. Cena Nokia 5 telefona biće 200 evra, dok će Nokia 3 koštati 150 evra. Za sve one koji žale za starim dobrim vremenima, izgleda da je 2017. berićetna!

Picture1 Huawei i Ricostru se udružuju cm Cinetrii: Sajt koji predlaže tematski povezane filmove 2_valerie_3_COVER U Vegasu svašta novo telefon Coded Couture: Pametni telefon kao lični krojač i modni dizajner · ·