page-cover
KULTURA · muzika

Karijera u rok muzici nije za svakoga. Od vas se očekuje da uvek budete dovoljno harizmatični za horde vaših fanova, da konstantno provodite vreme na napornim turnejama daleko od svoje porodice i da, naravno, kao mašina snimate pesme i albume koji će postati hitovi.

Kada se sve to ima u vidu nije ni čudo što mnoge muzičke zvezde pate od depresije. Mnogi se zbog toga previše odaju alkoholu i opijatima, a neki nisu u stanju da izdrže pritisak slave pa odlučuju da sebi prekrate život. Ipak, i pored čestih iskušenja sa kojima se suočavaju, veliki broj legendarnih bendova iz 20. veka i dalje postoji. Grupe kao što su U2, AC/DC, Metallica i The Rolling Stones i dalje uveseljavaju ljude svojom muzikom na koncertima širom sveta i još ne planiraju da odu u penziju.

Ovog puta ćemo se prisetiti kako su ovi i drugi poznati rok bendovi izgledali na početku svoje karijere, a prikazaćemo i njihove skorašnje fotografije. Otvorite našu galeriju i pogledajte koliko se u međuvremenu promenio vaš omiljeni rok bend.

AC/DC nekad i sadOtvori galeriju
jayz99probs Džej-Zi je postao prvi milijarder među reperima promo 2019 Je l’ znaš za Crushhh? PressePic_GrahamCandy_Credits_MichèlPassin Zalasci sunca na Dev9t uz posebne muzičke goste BeFunky-collage Terminal Festival nastavlja da dovodi svetska imena u Sombor – delimo karte · · ·