rev-1-LG2-FP-0005_High_Res_JPEG (1)
KULTURA · film/TV

Dugo iščekivani nastavak hvaljenog svetskog hita, „LEGO film 2“ ponovo okuplja junake Briksburga u novoj akcionoj pustolovini i pokušaju spasavanja njihovog voljenog grada. Prošlo je pet godina otkako se sve dobro završilo i stanovnici Briksburga sad su suočeni s novom pretnjom: LEGO DUPLO napadačima iz svemira, koji sve razaraju brže nego što se može ponovno sagraditi.

U pokušaju da pobede napadače i vrate spokoj u LEGO svet, Emet, Lusi, Betmen i njihovi prijatelji posetiće daleke i neistražene svetove i galaksiju punu fantastičnih planeta, čudnih likova i pamtljivih novih pesama. Njihova hrabrost, kreativnost i veštine gradnje biće testirane, a oni će saznati koliko su zaista specijalni.

Svoje uloge iz prvog filma ponavljaju Kris Prat kao Emet, Elizabet Benks kao Lusi i Vil Arnet kao LEGO Betmen. Film u bioskope dolazi u četvrtak 7. februara! Pazite… dolaze u delovima.

naslovna Seks na filmu: Nama je bilo zanimljivo, ali njima nije naslovna „Zovi me svojim imenom“, od knjige do filma i natrag Hres_SRPSKI_ziri_47Fest_sajt Predstavljamo vam žiri programa Srpski film (Srbija i prijatelji) BeFunky-collage (1) Film „Berlin, volim te” stiže u Beograd 14. februara · · ·