Django
U VAZDUHU · grad

„Leila Records“, prodavnica ploča i bar, je od svog otvaranja „pet-friendly“. Ljubimci su dobrodošli sa svojim vlasnicima i za njih se uvek nađe neka poslastica i sveža voda. Često se susretnu različite rase pasa, koje se uglavnom lepo slažu i poigraju. Zaštitni znak „Leile“ je šnaucer prigodnog imena DJ.

Kućni ljubimci u lokalima su uobičajen prizor u mnogim gradovima sveta, a Beograd se ovom dobrom običaju priključio 2011. godine, usvajanjem komunalne odluke kojom je omogućeno uvođenje ljubimaca u prodavnice, kafiće i trgovačke centre.

Kad sledeći put budete šetali donjim Dorćolom, svratite sa ljubimcem da popijete kafu ili čašu vina, uz muziku sa gramofonskih ploča. Uživaćete i vi i vaš najbolji prijatelj! Inače, poznata prodavnica gramofonskih ploča i bar Leila Records se od kraja decembra prošle godine nalazi na novoj lokaciji.

Bar nudi bogat izbor različitih kafa, koktela, točenog piva i zanimljivu vinsku kartu sa vrsnim domaćim i stranim etiketama vina. Ponudu zaokružuju doručak – čuvene „domaće kiflice“ sa prilozima i meze – selekcija vrhunskih domaćih proizvoda: sir, kajmak, ajvar, pršuta, čvarci … među kojima se izdvaja Pirotska peglana kobasica – specijalitet od ovčijeg i kozjeg mesa.

Originalan ambijent Leile, uz muziku sa gramofonskih ploča, pravi je izbor za kratki predah od dnevnih obaveza, kao i za večernji izlazak.

IMG_0494_cover Moto Platz: Motocikli po vašoj meri i želji Nike kutija odusevila Beogradjane Impozantna „Nike“ kutija oduševila Beograđane 17021984_426131671069893_118540641116287247_n_cover Kontakt konferencija meze-1_cover Leila Records: Predah od dnevnih obaveza · · · · · · ·