_DSC0279
U VAZDUHU · grad

„Leila Records”, prodavnica ploča i bar u Gospodar Jevremovoj ulici broj 6 i za novogodišnje praznike ostaje verna svojoj misiji: kvalitetna muzika u svako doba dana uz vrhunsku ugostiteljsku ponudu. Večernja, barska atmosfera u „Leila Records” idealna je za prednovogodišnje zagrevanje i druženje sa interesantnim ljudima pod parolom: „We don’t tell you what to drink –  So don’t tell us what to play”!

Ušuškana u šarmantnoj Gospodar Jevremovoj ulici, Leila je i savršeno mesto za opuštanje i predah u toku prazničnih dana. Započnite jutarnje uživanje u prvoj kafi uz domaće kiflice ili Fit granolu za doručak, a u svom omiljenom kutku u ovom originalno osmišljenom prostoru, provedite prijatne trenutke u razgovoru sa prijateljima ili čitajući omiljenu knjigu. Zaostale poslovne obaveze i sastanci mogu se završiti i van kancelarije uz čašu dobrog vina i domaće hrskave bruskete sa pogledom na jesenje boje u jednoj od najlepših dorćolskih ulica.

DJ IRON 30. decembra u Leili tradicionalno zatvara godinu svojom selekcijom muzike kojom nas uvodi u dane praznika.

Za sam doček Nove godine muziku pušta dvojac THE FUNK SOUL BROTHERS, naravno sa vinila. Ukoliko ste za opuštenu proslavu u društvu interesantnih ljudi, u fazonu kućne žurke i bez lažnog sjaja, ovo može biti pravi izbor.

Program se nastavlja i 1.januara kada muziku bira MASTERFLOW (Milan Saitović). I u novoj godini nastavlja DJ Serijal (subotom od 22h) namenjen suptilnim, radoznalim i eklektičnim ljubiteljima muzike, pod imenom SabbathSessions. Najbolji DJ-evi iz Beograda, regiona i sveta će prezentovati muziku koju vole, ljubomorno čuvaju i nemaju priliku da puštaju na drugim mestima. Sve, naravno, isključivo sa gramofonskih ploča od kojih neke vrede više stotina evra.

2. januara za muziku će biti zadužen FUNK TECHNIK GROUP (Nebojša Ilić i Stefan Saveski).

Za ljubitelje muzike i kolekcionare, prodavnica ploča i bar Leila Records poseduje izuzetnu kolekciju gramofonskih ploča, novih i polovnih, koja broji preko 12000 naslova. Vinili najrazličitijih muzičkih žanrova, među kojima su i biseri Ex-Yu džeza, rock klasici, etno muzika, kao i nova izdanja, čekaju da budu otkriveni. U velikoj i raznovrsnoj ponudi gramofonskih ploča se ekskluzivno nalaze i naslovi poznatih izdavačkih kuća SOUL JAZZ RECORDS, BBE, Mr BONGO, JAZZMAN, FREESTYLE RECORDS, HEAVENLY SWEETNESS RECORDS i drugih.

921150_10153467622089531_1131778248534764529_o Moto Deda Mraz 2017. _TW_0176 Dogma: Pivara u koju se ne sumnja V_1_5355kkk_cover Hotel Holiday Inn: Ovo je godina slavlja! IMG_7728_cover Leila Records: Od jutra do ponoći · ·