Leila Records
U VAZDUHU · grad

Inspirisana Starim zavetom i Dekalogom, LEILA RECORDS (Gospodar Jevremova 6) pokreće novi DJ Serijal subotom od 22h namenjen suptilnim, radoznalim i eklektičnim ljubiteljima muzike, pod imenom #SabbathSessions. Najbolji DJ-evi iz Beograda, regiona i sveta će prezentovati muziku koju vole, ljubomorno čuvaju i nemaju priliku da puštaju na drugim mestima. Sve, naravno, isključivo sa gramofonskih ploča od kojih neke vrede više stotina evra.

Serijal u subotu 21. oktobra otvara legendarni beogradski DJ Chile, a neka od imena koja će nastupiti u narednom perodu biće pravo iznenađenje!

#SabbathSessions #tenDJcommandments #VinylTerror

Ušuškana u šarmantnoj Gospodar Jevremovoj ulici, LEILA je i savršeno mesto za opuštanje i predah u toku dana. Započnite jutarnje uživanje u prvoj kafi uz „Domaće kiflice“ ili FIT granolu za doručak, a u svom omiljenom kutku u ovom originalno osmišljenom prostoru, provedite prijatne trenutke u razgovoru sa prijateljima ili čitajući omiljenu knjigu. Zaostale poslovne obaveze i sastanci mogu se završiti i van kancelarije uz čašu dobrog vina i domaće, hrskave bruskete sa pogledom na jesenje boje u jednoj od najlepših dorćolskih ulica.

LEILA RECORDS je poznata po izvanrednom saund sistemu i vrhunskoj gramofonskoj opremi i tokom dana uvek se može čuti drugačija i kvalitetna muzika svih pravaca, u skladu sa motom: We don’t tell you what to drink – So don’t tell us what to play!

Za ljubitelje muzike i kolekcionare, prodavnica ploča i bar LEILA RECORDS poseduje izuzetnu kolekciju gramofonskih ploča, novih i polovnih, koja broji preko 12000 naslova. Vinili najrazličitijih muzičkih žanrova, među kojima su i biseri Ex-Yu džeza, rock klasici, etno muzika, kao i nova izdanja, čekaju da budu otkriveni. U velikoj i raznovrsnoj ponudi gramofonskih ploča se ekskluzivno nalaze i naslovi poznatih izdavačkih kuća Soul Jazz Records, BBE, Mr Bongo, Jazzman, Freestyle Records, Heavenly Sweetness Records i drugih.

Od 1. novembra radno vreme je od 9 do 24h, a petkom i subotom do 1 sat posle ponoći.

DSC04173coverleila Prodavnica ploča i bar Leila Records: Jedinstven zvuk vinila wurstplatzcover Wurst Platz Bar: Rokenrol u centru prestonice Jevremova 25 Otvorena Jevremova25: Povratak Startasica uz aperitivo i dobro vino Maroko 60 godina dobre saradnje Srbije sa Kraljevinom Maroko · · · · · · ·